Weerbericht:
Af en toe zon, in het noordwesten nog een bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Container in brand bij speeltuin Oost-Souburg

Toegevoegd: 04-07-2022, 16.00 uur
Voor de brandbestrijding moest de brandweer de omheining demonteren.
Voor de brandbestrijding moest de brandweer de omheining demonteren.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

OOST-SOUBURG -  Bij de speeltuin aan de Diezestraat in Oost-Souburg heeft vanmiddag een brand gewoed in een afvalcontainer. De oorzaak van de brand is onbekend.


De brandweerlieden van brandweerpost Stromenweg in Middelburg werden omstreeks 14.55 uur opgeroepen voor deze brand. Toen zij ter plaatse kwamen, troffen zij een grote, zwarte vuilniscontainer aan. Deze stond vol rook. De brandweerlieden hebben met tuingereedschap de container naar het hek toegetrokken om de brand te kunnen blussen. Voor een nacontrole was echter nodig dat het hek openging. Dit kostte wat meer moeite. De brandweerlieden hebben de omheining gedeeltelijk moeten demonteren.

De politie kwam ter ondersteuning ter plaatse. Wat de oorzaak van de brand is, is niet bekend. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren