Weerbericht:
Veel buien, in de kustgebieden mogelijk met onweer en veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Weggebruikers op de bon geslingerd tijdens verkeerscontroles

Toegevoegd: 04-07-2022, 16.55 uur
Weggebruikers op de bon geslingerd tijdens verkeerscontroles
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Agenten hebben zondag 3 juli bij verschillende verkeerscontroles in en rond het centrum van Vlissingen verschillende bromfietsers bekeurd. De weggebruikers maakten zich schuldig aan verschillende feiten.


De politie hield op verschillende plekken in en rond het centrum van Vlissingen verkeerscontroles. De controles richtten zich voornamelijk op bromfietsers. Tijdens de controle werd ook een scooter gecontroleerd die vermoedelijk gestolen was. Het voertuig is in beslag genomen. Verder werden bekeuringen uitgeschreven voor de verschillende overtredingen.

Zo werden voor drie voertuigen een zogeheten WOK-melding (Wacht Op Keuring) uitgeschreven, omdat de scooters niet aan de technische eisen voldeden. Ook schreven de agenten vier keer een bekeuring uit voor het rijden met een elektrische step op de openbare weg.

Verder werden vier bestuurders beboet voor het rijden zonder rijbewijs, drie weggebruikers voor het rijden met de mobiele telefoon in hand en twee bromfietsers kregen een boete voor het overschrijden van de contructiesnelheid. Drie andere besturders kregen een boete voor het onverzekerd rijden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nina (5-7-2022 om 17:41)
Wanneer pakken jullie dat autoracen aan waar ik regelmatig nachts van wakker word? Zo vaak klachten ingediend maar er lijkt helemaal niks te gebeuren. En dan heb ik het over het gebied Groot-Lammerenburg, de herrie lijkt van tussen de Nieuw Vlissingseweg en Lammerenburg vandaan te komen.
Harold (5-7-2022 om 16:05)
Beste reageerders en lezers, als we met z'n allen dagelijks klagen op politie.nl en vlissingen.nl zal het mss op den duur weer leefbaar worden in onze prachtige stad. Ik zeg doen!!
Antipauper (5-7-2022 om 07:32)
Ja inderdaad, die racende autos met die knal uitlaten word je inmiddels knettergek van. Het is iedere avond raak met die tering herrie. Geen idee wat ze er zelf leuk aan vinden maar denk dat inmiddels heel vlissiingen dat balen van deze figuren heeft.
Vlissingse (4-7-2022 om 21:27)
Nu die achterlijke race auto's en quad's nog
Ma pang pang (4-7-2022 om 20:16)
Kunnen jullie niet wat doen aan die autos met die ma pang pang uitlaten
Joris (4-7-2022 om 18:00)
Is wel leuk allemaal maar wanneer worden die raceauto's met geprepareerde uitlaten van de weg gehaald? Die uitlaten maken enorme klappen alsof iemand een salvo afvuurt met een machinegeweer.
Cookie-instellingen beheren