Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 37 km

Twee voertuigen getakeld na botsing op Zeelandbrug

Toegevoegd: 04-07-2022, 19.39 uur - Update: 04-07-2022, 20.58 uur
Twee voertuigen getakeld na botsing op Zeelandbrug
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

ZIERIKZEE - Bij een ongeluk op de Zeelandbrug zijn twee personenauto's beschadigd geraakt. Bij het ongeluk raakte niemand gewond, wel had het overige verkeer enige tijd hinder van het ongeval.


Het ongeluk gebeurde rond 18.40 uur op de Zeelandbrug. Twee personenauto's botsten daar door onbekende oorzaak tegen elkaar. De beide voertuigen konden niet meer verder rijden en moesten door een bergingsbedrijf getakeld worden.

Bij het ongeluk liep, volgens een woordvoerder van de politie, geen van de betrokkenen verwondingen op. Door het ongeluk liep het overige verkeer dat over de Zeelandbrug wilde rijden vertraging op. Tot het ongeluk was afgehandeld waren er in beide rijrichtingen files ontstaan. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (4-7-2022 om 21:36)
Een ongeluk op de Zeelandbrug? Hoe kan dat nou? Daar staat toch zo'n superveilige trajectcontrole op?
Cookie-instellingen beheren