Weerbericht:
Tropisch warm en zonnig
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Twee voertuigen getakeld na botsing op Zeelandbrug

Toegevoegd: 04-07-2022, 19.39 uur - Update: 04-07-2022, 20.58 uur
Twee voertuigen getakeld na botsing op Zeelandbrug
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

ZIERIKZEE - Bij een ongeluk op de Zeelandbrug zijn twee personenauto's beschadigd geraakt. Bij het ongeluk raakte niemand gewond, wel had het overige verkeer enige tijd hinder van het ongeval.


Het ongeluk gebeurde rond 18.40 uur op de Zeelandbrug. Twee personenauto's botsten daar door onbekende oorzaak tegen elkaar. De beide voertuigen konden niet meer verder rijden en moesten door een bergingsbedrijf getakeld worden.

Bij het ongeluk liep, volgens een woordvoerder van de politie, geen van de betrokkenen verwondingen op. Door het ongeluk liep het overige verkeer dat over de Zeelandbrug wilde rijden vertraging op. Tot het ongeluk was afgehandeld waren er in beide rijrichtingen files ontstaan. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (5-7-2022 om 16:27)
Mijn opmerking over de trajectcontrole was uiteraard sarcastisch bedoeld: De maximaal toegestane snelheid respecteren wordt door de overheid altijd bestempeld als de heilige graal inzake verkeersveiligheid. Daarop wordt zo intensief gecontroleerd dat er jaarlijks meer bekeuringen voor worden uitgedeeld dan dat er auto's zijn in Nederland. Je zou nog bijna gaan geloven dat langzaam rijden de oplossing is voor alle problemen. Vandaar mijn reactie.
BOA (5-7-2022 om 11:55)
@ Johan, wat heeft een traject controle nou met een ongeluk te maken.......
Zeeuw (5-7-2022 om 08:57)
@Johan ...... Wat heeft een trajectcontrole überhaupt met een botsing te maken ? Even afgeleid door telefoon of radio, zou ik eerder een verklaring vinden
Rick (5-7-2022 om 08:35)
Johan, Een botsing hoeft niet altijd te maken te hebben met snelheid, wat denk je van willen passeren en tegenliggers niet opmerken (als je al mag passeren)?? Of met je telefoontje zitten spelen en op de verkeerde weghelft terecht komen. Of zelfs te langzaam rijden en dan inhaalacties uitlokken.
van vollenhove (4-7-2022 om 23:39)
Zolang de mensen met andere dingen dan auto rijden bezig zijn wordt geen een weg veilig(de weg is wel veilig maar de mensen niet) in de tijd dat traject controle er niet was gebeurden er minder dwaze dingen nu zit de hooftmoot op de teller te kijken
Henk (4-7-2022 om 23:14)
Er stond rond die tijd een Suzuki Swift stil met een lekke band. Ik dacht al daar klapt straks nog iemand op.
Cookie-instellingen beheren