Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 28 km

Scooterrijdster gewond bij botsing met auto Vlissingen

Toegevoegd: 05-07-2022, 11.36 uur
De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.
De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een scooterrijdster is vanochtend gewond geraakt toen zij in Vlissingen in botsing kwam met een personenauto. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 10.55 uur toen de scooterrijdster de Paul Krugerstraat overstak bij de kruising met de Prins Hendrikweg (Keersluisbrug), de Nieuwe Vlissingseweg (N661) en de De Willem Ruysstraat. Ambulancemedewerkers hebben zich over de gewonde ontfermd en haar rond 11.30 uur naar het ziekenhuis gebracht.

Politieagenten hebben van de automobilist een verklaring opgenomen. Samen met handhavers van de gemeente Vlissingen zette de politie de Paul Krugerstraat enige tijd af in de richting van het centrum.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henkie (5-7-2022 om 17:12)
Stevige scooter, auto van karton. Beterschap scooterrijdster ;)
Jos (5-7-2022 om 12:51)
Ik loop daar vaak en het valt me op dat er op dat kruispunt heel veel door het rood wordt gereden. Als ik de P.Krugerstraat bij de stoplichten oversteek dan is het altijd het 2e stukje weghelft met groenlicht voor de voetgangers altijd uitkijken of er geen auto aankomt die rechtsaf vanaf de nieuwe Vlissingseweg de P.Krugerstraat inrijd.
Cookie-instellingen beheren