Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Arrestatie na doorzoekingen vanwege illegale vishandel

Toegevoegd: 05-07-2022, 13.37 uur
Arrestatie na doorzoekingen vanwege illegale vishandel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Een 35-jarige man uit Breskens is vanochtend aangehouden omdat hij vermoedelijk bedrijfsmatig illegaal vis verhandelde. Dat heeft de politie bekendgemaakt.


Het onderzoek draait volgens de politie om een visgroothandel. Het Openbaar Ministerie, de Dienst Landelijke Recherche van de Landelijke Eenheid en de NVWA doen onderzoek naar het reilen en zeilen binnen het bedrijf. Het bedrijf wordt er volgens de politie namelijk van verdacht illegaal ongeoorloofd gevangen vis te verhandelen.

In verband met het onderzoek werden vanochtend een bedrijfspand en een woning doorzocht. Hierbij werd beslag gelegd op gegevensdragers en administratie en zogezegd werd een 35-jarige man aangehouden als verdachte. Hij zal worden gehoord, zo meldt de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
john (9-7-2022 om 06:11)
dat is altijd zo geweest in de vissers dorpen e zal ook altijd zo blijven
Papa (5-7-2022 om 22:59)
Wat een onzin iedereen moet toch wat verdienen alleen jammer dat julie alleen aan je zelf denken
R2 (5-7-2022 om 16:38)
Kunnen ze niet beter de regering en de EU op de bon slingeren. Die maken het deze mensen onmogelijk om nog een cent te verdienen. Met hun kromme en ondoordachte regels.
Cookie-instellingen beheren