Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser gewond bij botsing met auto in Goes

Toegevoegd: 05-07-2022, 19.01 uur
De gewonde is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
De gewonde is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Een fietser is dinsdag aan het einde van de middag gewond geraakt bij een aanrijding in Goes. De fietser kwam in botsing met een bedrijfsauto.


Het ongeluk gebeurde omstreeks uur bij de rotonde op de kruising Klein Frankrijk - Ringbaan West - Van Hogendorplaan, ook wel aangeduid als het Ronda Gosaplein. Ambulancemedewerkers hebben de fietser ter plekke onderzocht en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard en de ernst van het letsel is nog niets bekend.

De politie heeft van de betrokkenen een verklaring opgenomen. De auto liep door de botsing lichte schade op aan de voorzijde. Onder meer de kentekenplaat raakte los. De fiets van het slachtoffer is meegenomen door de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren