Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Camera's en borden na overlast rond schoolgebouw

Toegevoegd: 06-07-2022, 09.48 uur
Het schoolplein mag na 20.00 uur niet meer betreden worden.
Het schoolplein mag na 20.00 uur niet meer betreden worden.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Naar aanleiding van overlast rondom het schoolgebouw van De Wilgenhof in Middelburg zijn hier camera's en borden geplaatst. Volgens de politie moet dit handhaving gemakkelijker maken.


Zowel buurtbewoners als de school zelf ervaren volgens de politie overlast van jeugd die rondhangt op het schoolplein maar hier niet zelf naar school gaat. De overlast vindt onder meer 's avonds laat plaats. Om die reden zijn nu borden geplaatst die aangeven dat het verbodenm is om na 20.00 uur op het schoolplein te zijn.

In overleg met de gemeente zijn ook bewakingscamera's opgehangen. Volgens de politie wil de school dat het plein toegankelijk blijft voor jong en oud maar moet wel duidelijk zijn dat overlast en vernielingen niet worden getolereerd. "Houd het netjes, dan mag er heel veel. Je hebt het zelf in de hand", aldus de wijkagenten in een bericht op social media.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (6-7-2022 om 22:38)
Wederom symptoom aanpak i.p.v. de daders (men kan wel raden welk allure deze hebben) goed aan te pakken.
@Mijn mening (6-7-2022 om 21:33)
Wat let je?
Mijn mening (6-7-2022 om 13:18)
Een goed pak op d'r donder geven zou beter werken. Allemaal kosten voor niets.
Cookie-instellingen beheren