Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hardleerse man ook na ongeluk zonder rijbewijs op pad

Toegevoegd: 09-07-2022, 16.34 uur
Hardleerse man ook na ongeluk zonder rijbewijs op pad
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SINT ANNALAND - De politie heeft deze week in Sint Annaland een hardleerse weggebruiker betrapt. De persoon reed namelijk zonder rijbewijs terwijl hij onlangs al eens was betrapt op diezelfde overtreding. Toen had hij zelfs een ongeluk veroorzaakt.


De man werd donderdag betrapt door één van de agenten van het cluster Tholen-Steenbergen. Volgens de politie reed de man niet alleen zonder rijbewijs, hij was ook niet verzekerd en reed bovendien ergens tegen de richting in.

Bij nadere controle bleek de man in juni ook al eens bekeurd te zijn voor het rijden met een ongeldig rijbewijs. "Hij was toen betrokken bij een aanrijding", zo meldt de politie. Mocht de man een volgende keer opnieuw betrapt worden, dan zal hij zijn auto moeten inleveren, zo laat de politie weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim Fakkeldij (14-7-2022 om 10:21)
Heeft Sint Annaland andere regels als Kapelle? In Kapelle wordt een chauffeur aangehouden voor controle, kon geen rijbewijs laten zien, busje in beslag genomen? Waarom dit verschil???????
willem (11-7-2022 om 11:35)
"leuk" als die gek schade of lichaamlijk letsel veroorzaakt. verzekeringen keren niet uit en van een idioot valt ook geen schadeloosstelling te verwachten. in de fout: zijn auto de eerster keer in beslag nemen, en verkopen of in de schredder.
bram goeree (10-7-2022 om 20:14)
net als allen hier snap ik niet dat hij zijn auto nog terug krijgt .dit is compleet belachelijk .auto verbeurd verklaren en laat hem maar eens in de bak na gaan denken over zijn stommiteiten .en wanneer hij vrij komt de eerst 5 jaar geen rijbewijs meer laten halen
Ed (10-7-2022 om 01:39)
Dus..... Voor de 2e keer betrapt op rijden zonder geldig rijbewijs (zal hij vast vaker doen), voor de 2e keer rijden in een onverzekerde auto (idem) en tegen het verkeer in rijden....... Dus blijkbaar mag men dit 2x doen voordat men de auto in beslag neemt? Die auto had na deze 2e keer al in de pers gegooid moeten worden!
Jtg (9-7-2022 om 23:14)
Inderdaad of een EMGcursusje om de staatskast verder te spekken alles voor een goede veiligheid, dienstbaar&waakzaam lekker bezig
ton (9-7-2022 om 19:00)
Bij het lezen van dit artikel vraag ik mij toch een paar af, hoe de persoon thuis komt is zijn pakkie aan, echter wat gebeurt er nu met de auto. Hij mag niet rijden, dus brengt de politie die auto bij hem thuis ? De volgende keer mag hij zijn auto inleveren, waarom nu niet gelijk, moet hij eerst nog misschien iemand het ziekenhuis inrijden of nog erger.
Cookie-instellingen beheren