Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Auto op z'n kant Guido Gezellestraat Terneuzen

Toegevoegd: 09-07-2022, 23.52 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een personenauto is zaterdagavond in Terneuzen in een bosschage terecht gekomen en vervolgens op zijn kant op een fietspad beland. Er raakte niemand gewond.


De Renault Twingo reed rond 22.20 uur over de Guido Gezellestraat richting het centrum toen het net voorbij winkelcentrum Zuidpolder misging. De auto raakte aan de rechterzijde van de weg in de berm, raakte een bosschage en belandde vervolgens op zijn rechter zijkant op het vrijliggende fietspad.

Na de melding werd naast de ambulancedienst ook de brandweer opgeroepen maar ter plaatse bleek de situatie gelukkig mee te vallen. Er bleek namelijk zelfs niemand gewond te zijn geraakt. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de Renault getakeld. Tijdens de berging was de Guido Gezellestraat ter hoogte van het ongeluk enige tijd deels afgesloten. Rond 23.30 uur was de weg weer vrij.

Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (10-7-2022 om 11:16)
Hier vraag ik mij af: Hoe krijg je het voor elkaar om daar zo op je zijkant te landen en je auto te vernielen?
Truus (10-7-2022 om 09:50)
Ik weet niet hoe ver het zo is gekomen, maar ze racen daar als gekken over de Guido Gezellestraat, Niet normaal! Vooral in de avonduren is het er een racebaan. Je zou daar trouwens maar fietsen!
een inwoner (10-7-2022 om 09:25)
Zal de laatste niet zyn .Gelukkig was er niemand op het fietspad .Deze week zat ik buiten en er kwam er een auto zoooo hard voorby dat ik niet kon zien wat voor auto merk het was .Bizar
Rick (10-7-2022 om 08:19)
Met 50 km/u op zijn kant??? Wordt tijd dat daar vangrails komen, is een zeer gevaarlijke weg ;-)
Cookie-instellingen beheren