Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist begaat meerdere overtredingen op A58

Toegevoegd: 10-07-2022, 00.16 uur
Automobilist begaat meerdere overtredingen op A58
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SCHORE - De politie heeft zaterdag aan het begin van de avond een automobilist beboet die aan het bellen was tijdens het rijden over de A58. Met zijn aanhanger was bovendien ook het één en ander mis.


De wijkagenten van de gemeente Kapelle zetten de automobilist aan de kant op de vluchtstrook bij de Vlaketunnel nadat hij was betrapt op het vasthouden van zijn mobiele telefoon tijdens het rijden. Voor het vasthouden van de mobiele telefoon kreeg de man een boete van 350 euro.

Achter het busje van de automobilist was een aanhangwagen gekoppeld. De aanwezige lading stak echter uit en ook was de kentekenplaat niet goed leesbaar. Hiervoor kreeg de bestuurder een waarschuwing. Wel moest hij deze zaken direct op een veilige locatie oplossen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren