Weerbericht:
Plaatselijk mist. Overdag zonnige perioden. Vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder zonder rijbewijs negeert stopteken

Toegevoegd: 10-07-2022, 11.17 uur
Motorrijder zonder rijbewijs negeert stopteken
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - Een motorrijder heeft vannacht in Hulst een stopteken van de politie genegeerd. De politie wist hem even verderop alsnog aan te kant te zetten.


De motorrijder, een 20-jarige inwoner van Clinge, kreeg rond 00.30 uur op de Gentsevaart (N290) een stopteken nadat hij had verzuimd om richting aan te geven. Ook zagen de agenten geen kenteken op de motor.

In eerste instantie gaf de man geen gehoor aan het stopteken maar even verderop kon hij alsnog aan de kant worden gezet bij de Beneluxweg. Toen bleek waarom hij vermoedelijk niet had willen stoppen: de man had geen motorrijbewijs. Het voertuig van de man is in beslag voor technisch onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (11-7-2022 om 09:31)
Botte pech en dan nog stoer willen doen.
Johan (11-7-2022 om 06:58)
Zie hier de willekeur: Een man in Sint Annaland deed ongeveer hetzelfde en zijn auto werd niet in beslag genomen! (zie een paar artikeltjes verderop).
bram (11-7-2022 om 04:23)
Ja, sukkel hoe dom kan je zijn. Als de politie, voor of achter je rijdt en er wordt aangegeven dat je moet stoppen, stop dan gewoon ! Gedraag je als een volleerd deelnemer aan het verkeer. Echt, je loopt dan het minste risico. Nu ben jij je mogelijkheden kwijt, inclusief de motor, die je volgens mijn gevoel toch graag had willen behouden !
Michel de 2de (10-7-2022 om 19:38)
Michelle waarom moet die motor de Shredder in.?
Michel (10-7-2022 om 12:18)
Voertuig afvoeren naar de schroot. Bestuurder een flinke boete geven
Cookie-instellingen beheren