Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto’s beschadigd bij aanrijding in Hulst

Toegevoegd: 10-07-2022, 14.11 uur
Auto’s beschadigd bij aanrijding in Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - Bij een aanrijding tussen twee voertuigen op een kruising in Hulst is zaterdagmiddag materiële schade ontstaan. Er is niemand gewond geraakt.


Even voor 16.30 uur kwamen bij de kruising van de Churchillweg, de Poorterslaan, de Rooseveltweg en de Trumanlaan een bestelauto en een personenauto met elkaar in botsing. In eerste instantie werd uitgegaan van een ongeval met letsel maar voor zover bekend raakte geen van de betrokkenen gewond.

Door de botsing ontstond bij de bestelauto een lekkage. Daarom zijn absorptiekorrels op het wegdek gestrooid en is dit voertuig getakeld door een bergingsbedrijf. Over de oorzaak van de aanrijding is niets bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jane (11-7-2022 om 09:51)
Rijden daar ook als GEKKEN , en vergeten dat rechts voorrang heeft .
Cookie-instellingen beheren