Weerbericht:
Af en toe zon en enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 9 km

Vier arrestaties voor mogelijke bankpasfraude

Toegevoegd: 11-07-2022, 07.45 uur
Vier arrestaties voor mogelijke bankpasfraude
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Naar aanleiding van een melding van een verdachte situatie in Yerseke heeft de politie zondagavond vier personen aangehouden op verdenking van bankpasfraude.


De melder had de vier gezien bij een pinautomaat in het dorp en vertrouwde de zaak niet. De politie werd gebeld en politieagenten van het team Oosterscheldebekken gingen samen met collega’s van de verkeerspolitie op pad om uit te kijken naar het voertuig van de vier.

Al snel werd de auto rijdend aangetroffen. Het voertuig werd aan de kant gezet en de vier werden aangehouden op verdenking van het plegen van bankpasfraude. De verdachten zijn vastgezet in Torentijd in Middelburg. Vandaag worden ze door de recherche gehoord.

De auto van de vier is in beslag genomen en zal doorzocht worden met behulp van een geldhond van de Landelijke Eenheid van de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (11-7-2022 om 13:09)
zeker goed politie werk ,maar zorg eerst er maar eens voor dat straffen flink omhoog gaan anders is het dweilen met de kraan open .wat zeer frustrerend is .bijna heel Naderland schreeuwt om zwaarder straffen ,waarom gebeurd dit dan niet ?
Arthur (11-7-2022 om 10:12)
Goed werk van de oplettende burger en de politie.
mar (11-7-2022 om 09:33)
Er gaan op dit moment ook weer veel valse email rond. Niet op reageren en bij een melding via de telefoon over je bankpas of rekening, niet op reageren. Controleer zelf goed en bel zelf met je bank.
Cookie-instellingen beheren