Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 20 km

Vluchtende insluiper stuit op politiewagen

Toegevoegd: 11-07-2022, 07.51 uur
De man werd overgebracht naar Torentijd in Middelburg.
De man werd overgebracht naar Torentijd in Middelburg.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Politieagenten hebben zondag op Walcheren een man aangehouden die op heterdaad was betrapt bij een insluiping in een woning. Toen de man bij het huis wegrende, liep hij recht op een politieauto af.


De agenten reden vanuit Zoutelande via de Breeweg richting het politiebureau in Middelburg toen ze plots een man vanaf een erf zagen wegrennen. Hij werd achterna gezeten door een bewoonster die riep ‘Pak hem!’. Reden genoeg voor de agenten om direct in actie te komen.

Eén agent stapte snel uit, de ander keerde het politievoertuig. Na een korte achtervolging door de wijk kon de verdachte worden aangehouden. Later bleek dat de persoon een woning was binnengeslopen, uiteraard niet met de beste bedoelingen. Bij de man werden enkele spullen aangetroffen die vermoedelijk van een eerdere diefstal afkomstig waren.

De insluiper is overgebracht naar Torentijd. Hij heeft hier de rest van het weekend doorgebracht en zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (11-7-2022 om 15:51)
Die spullen had hij bij de kringloop gekocht en nog geen tijd gehad om ze naar huis te brengen, goede (corrupte) advocaat er bij en hij kan zijn gang weer gaan. Ons land gaat ten onder aan verslaafden die nooit genoeg geld hebben.
René (11-7-2022 om 14:13)
KARMA heet dat
Michel (11-7-2022 om 11:34)
Er staat, binnenkort verantwoorden. Hoe is het mogelijk dat deze aso weer vrij rond loopt. Opsluiten die handel.
willem (11-7-2022 om 09:58)
nee--helemaal fout: die man had de spullen op straat gevonden en wilde ze anoniem terug bezorgen.
Cookie-instellingen beheren