Weerbericht:
Vanochtend in het noorden lokaal glad. Verder buien, soms met natte sneeuw
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 119 km

Persoon gewond na botsing op parkeerterrein Vlissingen

Toegevoegd: 11-07-2022, 12.07 uur - Update: 11-07-2022, 17.50 uur
Eén persoon is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
Eén persoon is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Vanmorgen is er één persoon gewond geraakt bij een ongeval op een parkeerterrein aan de Van Hogendorpweg in Vlissingen.


Twee automobilisten kwamen omstreeks 11.20 uur met elkaar in botsing op de parkeergelegenheid van de Jumbo in de wijk Paauwenburg. Eén van de betrokkenen gaf aan medische klachten te hebben. Voor dit slachtoffer is de ambulance ter plaatse gekomen. Na deze persoon te hebben onderzocht, is het slachtoffer door de medewerkers van de ambulancedienst meegenomen naar het ziekenhuis.

​De politieagenten hebben de betrokkenen geholpen met het invullen van de schadeformulieren. Wat de oorzaak van het ongeval is, is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren