Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Politieonderzoek naar twee overleden personen in Wemeldinge

Toegevoegd: 11-07-2022, 20.08 uur
Door: Eugène Harthoorn

WEMELDINGE  - Vanmiddag zijn er in een woning aan het Herdershoefje in Wemeldinge twee overleden personen aangetroffen. De politie doet onderzoek.


De hulpdiensten werden omstreeks 16.30 uur opgeroepen. Onder andere werd het Mobiel Medisch Team opgeroepen. Deze is echter niet meer ter plaatse gekomen omdat bleek dat de beide slachtoffers alreeds waren overleden. Volgens de woordvoerder van de politie gaat het om een man en een vrouw. 

Omdat de doodsoorzaak onbekend is, heeft de politie een uitgebreid onderzoek ingesteld. Er wordt onder andere door rechercheurs en medewerkers van de Unit Forensische Onderzoek samengewerkt. Er wordt onder andere gekeken naar sporen. Daarnaast heeft de politie een buurtonderzoek gehouden. De politie geeft aan dat alle mogelijke scenario's nog voor mogelijk worden gehouden. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren