Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee personen gewond bij middelbrand Zierikzee

Toegevoegd: 12-07-2022, 06.59 uur - Update: 12-07-2022, 07.36 uur
Bij de keukenbrand raakten twee personen gewond.
Bij de keukenbrand raakten twee personen gewond.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - In een woning aan de Roggenplaat in Zierikzee is vanochtend brand uitgebroken. De ambulancedienst heeft zich ontfermd over twee bewoners.


Rond 06.40 uur werd gemeld dat brand woedde in de keuken van de woning. Twee blusvoertuigen en een hoogwerker werden vervolgens opgeroepen om de brand te bestrijden. Al snel werden ook twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen. De komst van de traumahelikopter werd even later weer geannuleerd.

Wel heeft de ambulancedienst zich over twee bewoners ontfermd. Zij worden gecontroleerd in de ambulance en hierna meegenomen naar het ziekenhuis. Al snel na aankomst van het eerste blusvoertuig bleek de brand qua omvang mee te vallen. Rond 06.55 uur kon al het sein 'brand meester' worden gegeven.

De hulp van Stichting Salvage is ingeroepen om de eigenaar van de woning te helpen bij de afhandeling van de schade.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren