Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Opnieuw bossage in brand aan de Zeedijk Westkapelle

Toegevoegd: 12-07-2022, 07.39 uur
Opnieuw stond er een stuk begroeiing in brand langs de Zeedijk
Opnieuw stond er een stuk begroeiing in brand langs de Zeedijk
© Foto: Brandweer Westkapelle
Door: Eugène Harthoorn

WESTKAPELLE  -De brandweerlieden van de brandweerpost van Westkapelle zijn vannacht opgeroepen voor een buitenbrand aan de Zeedijk in Westkapelle. Deze brand was de tweede binnen enkele uren op deze locatie. 


De vrijwilligers werden omstreeks  00.20 uur opgeroepen voor een buitenbrand aan de Grindweg (N288). Echter tijdens het aanrijden zagen de brandweerlieden  rook en een oranje gloed uit de richting van de dijk komen en niet vanaf de Grindweg. Bij het inmelden kregen zij inderdaad te horen dat opnieuw een stuk Zeedijk in brand stond en werden zij verzocht met spoed ter plaatse te gaan.

 Met de hoge druk was het vuur snel onder controle. Wat de oorzaak van de brand is geweest, is niet bekend. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Richard (13-7-2022 om 05:31)
Beste Pieter, als wij de dadervinden zullen we hem op de markt in Westkapelle vernederen door hem in te smeren met purschuim en schenkstroop. Wat een schobbejak !
Pieter Bosselaar (12-7-2022 om 12:08)
Dit probleem is toch zo opgelost; Westkappelaars kennen elkaar en er zullen er zeker zijn die de dader kennen. Want dit wil je toch, als Westkappelaar toch niet.
Jaap (12-7-2022 om 11:29)
Al jaren loopt er hier een brandstichter vrij rond, die er meestal voor kiest om de duinen of het talud van de dijk in de fik te steken. Wanneer pakken ze hem eens, je kan wachten op de volgende keer.
Cookie-instellingen beheren