Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
112 files van totaal 423 km

Meerdere gewonden bij ongeval Vlissingen

Toegevoegd: 12-07-2022, 20.04 uur
De bestuurder van de personenauto is door de politie meegenomen voor verder onderzoek.
De bestuurder van de personenauto is door de politie meegenomen voor verder onderzoek.
© Foto: Ingezonden
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN -  Bij een ongeval op de Spuistraat in Vlissingen zijn meerdere personen gewond geraakt. De bestuurder van een auto is meegenomen door de politie voor een speekseltest.


Het ongeval gebeurde omstreeks 18.05 uur op de Spuistraat ter hoogte van de parkeergarage. Een automobilist, een fietser met een kind en een scooterbestuurder met bijrijder kwamen door een onbekende oorzaak met elkaar in botsing. De fietsster kwam met haar kind ten val. De ambulancemedewerkers hebben hen ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. De scooterbestuurder en de bijrijder hadden licht letsel en zijn door de hulpdiensten doorverwezen naar de Huisartsenpost. 

Bij de bestuurder van de personenauto werd een alcohol- en drugstest afgenomen, Voor verder onderzoek is de man meegenomen naar het politiebureau waar een GGD-arts ter plaatse komt om de man te onderzoeken. De politie heeft met behulp van de afdeling Team Verkeer een kort onderzoek naar het ongeval uitgevoerd. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
WalterG (12-7-2022 om 21:48)
De auto op de foto staat tegen de rijrichting in, in de "spookrijder stand". Heeft dat er iets mee te maken?
Piet (12-7-2022 om 20:44)
Vreselijk voor moeder en kind ik wens je alle liefde toe ik hoop dat alles goed komt met het kindje! Walgelijk het zijn altijd dezelfde asociale lui met hun drugs en alcohol
Pdw. (12-7-2022 om 20:31)
Spookrijdertje?
Cookie-instellingen beheren