Weerbericht:
Bewolkt, in het noorden wat regen. Morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee fietsers gezocht voor betrokkenheid moord in Vlissingen

Toegevoegd: 12-07-2022, 20.14 uur
De politie is op zoek naar twee fietsers die mogelijk betrokken zijn bij de moord op een 23-jarige man
De politie is op zoek naar twee fietsers die mogelijk betrokken zijn bij de moord op een 23-jarige man
© Foto: Remi Mesu
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN  - In het onderzoek naar de dood van Roshentlie Rosaria (23) in Vlissingen zijn nieuwe aanknopingspunten. De komende dagen maakt de politie er enkele openbaar.


De politie laat vandaag beelden zien van twee gefilmde mannen die wegfietsten vanaf de plek waar de 23-jarige man werd doodgeschoten. Eén van de personen rijdt op een damesfiets van het merk Sparta. Deze twee mannen hebben mogelijk iets met de dood van het slachtoffer te maken. De gouden tip wordt beloond met 15.000 euro. 

Het slachtoffer werd op 17 september 2021 omstreeks 03.50 uur doodgeschoten in een brandgang aan de Adriaen van der Vennestraat in Vlissingen.  De beelden zijn te zien op de website van het televisieprogramma Opsporing Verzocht. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren