Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto crasht in centrum van Vlissingen

Toegevoegd: 13-07-2022, 01.52 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Een auto raakte dinsdagavond total los nadat de bestuurder op de badhuisstraat tegen een beveiligingsmast botste. De bestuurder is aangehouden. De bijrijdster raakte gewond.


Het ongeval gebeurde omstreeks 23.40 uur op de kruising van de Badhuisstraat en de Coosje Buskenstraat in Vlissingen. Een automobilist kwam door een onbekende oorzaak tot stilstand tegen een mast waarop meerdere beveiligingscamera's waren gemonteerd. De mast kantelde en vloog in diverse stukken over het volledige Scheldeplein. De bestuurder nam in zijn rit nog enkele metalen palen mee. De bestuurder bleef ongedeerd. Zijn bijrijdster bleek echter flink gewond te zijn geraakt. Het slachtoffer is door de medewerkers van de ambulancedienst onderzocht en meegenomen naar het ziekenhuis.

De politie heeft de omgeving van het ongeval afgezet voor eventueel onderzoek. Daarnaast zijn er door de politie diverse getuigen gehoord. De bestuurder is door de politie meegenomen voor verder onderzoek. 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad Binnenstad (13-7-2022 om 10:21)
Nog even gas geven om op tijd bij de Coffeeshop te zijn? Oh die was al dicht op dat tijdstip. Dan lijkt het me een gevalletje overmoedige rijstijl.
Arthur (13-7-2022 om 07:24)
Bezopen? Stoerdoenerij? I.i.g. veel te snel gereden.
Loes (13-7-2022 om 07:04)
Wat een slimme mensen....hun emoties verzuipen en hun auto in de prak rijden. Dachten dat ze als een god reden.
Lekker gewerkt (13-7-2022 om 03:54)
Het lijkt wel alsof het Kamikaze piloten dag was in Vlissingen
Cookie-instellingen beheren