Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden bij frontale botsing in Vlissingen

Toegevoegd: 13-07-2022, 02.26 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Twee personen zijn in de nacht van dinsdag op woensdag gewond geraakt bij een frontale botsing op de Hercules Segherslaan. De vermoedelijke oorzaak is een voorrangsfout.


Het ongeval gebeurde omstreeks 00.20 uur net na de kruising met de Rubenslaan. Ter hoogte van een wegversmalling kwamen de twee bestuurders frontaal met elkaar in botsing. Door de klap verloor een van de betrokken voertuig zijn linkervoorwiel. De toegesnelde agenten hebben direct de kruising afgezet en het verkeer langs de Govert Flincklaan gestuurd. De toegesnelde ambulancebroeders hebben de beide betrokkenen onderzocht en meegenomen naar het ziekenhuis. 

De politie heeft bij alle betrokkenen een blaastest afgenomen. De resultaten waren negatief. De beide auto's raakten zwaar beschadigd en zijn door een bergingsbedrijf afgesleept. De oorzaak van het ongeval is vermoedelijk een voorrangsfout.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karin (13-7-2022 om 17:37)
Listige? Listig is dat het een 30 zone is en mensen er rijden alsof het de A58 is
Ries (13-7-2022 om 11:35)
Dat is een listige wegversmalling daar!
Grote Smurf (13-7-2022 om 09:40)
Je ziet het daar wel vaker gebeuren, van die narcistische ego's die gewoon hun voorrang nemen. Ik heb er al diverse klemgereden en terug laten rijden. En kwaad dat sommigen dan zijn. Primitief volk en bij dit ongeval was het er eentje die onder invloed van drugs heeft gereden. Mooi! Die is dan niet verzekerd. Ondanks dit alles toch nog sterkte voor alle betrokkenen.
Loes (13-7-2022 om 07:05)
Dat noem je geen voorrang fout maar niet willen
Cookie-instellingen beheren