Weerbericht:
Vanochtend in het noorden lokaal glad. Verder buien, soms met natte sneeuw
Verkeersinformatie:
127 files van totaal 509 km

Bestuurders ongevallen vannacht onder invloed van alcohol en drugs

Toegevoegd: 13-07-2022, 08.41 uur
De politie nam vannacht meerdere rijbewijzen in op grond van rijden onder invloed.
De politie nam vannacht meerdere rijbewijzen in op grond van rijden onder invloed.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - De bestuurders die vannacht ongevallen veroorzaakten waren onder invloed van alcohol en/of drugs. 


Aan het eind van de avond kwam er een cabrio tot in stilstand op de Badhuisstraat tegen een metalen paal. De auto raakte total los. Toen de politie met de man in gesprek ging, bleek dat de man te veel alcohol in zijn bloed had. De man is meegenomen. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Wat later op de avond kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de Hercules Segherslaan in Vlissingen. De politie vermoed dat één van de betrokkenen geen voorrang heeft verleend. Bij één van de bestuurders is een drugstest afgenomen. Deze testte positief. Zijn bloed wordt nog onderzocht op de aanwezige drugs. Zijn rijbewijs zal mogelijk later nog worden ingevorderd. 

Enkele minuten later kwam er een automobilist ondersteboven tot stilstand op de Schelpweg bij Domburg. De politie vermoed dat de man te hard heeft gereden. Ook was de beginnende bestuurder onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs is ingevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jumbo (13-7-2022 om 16:57)
Burgemeester bepaald voor groot gedeelte de prioriteiten , waar de politie in die gemeente op moet controleren . Dus .. meneer de burgemeester , wellicht eens naar uw burgers luisteren ?
Willem (13-7-2022 om 16:34)
Je kunt in Vlissingen gewoon die rommel kopen en er mee rond rijden, wie interesseert het nog? De straffen zijn belachelijk. Geen geintje maar ik ken er 1 die is 12x gepakt met drank op en heeft weer een rijbewijs. De advocaten en rechters zijn erger dan de gebruikers.
Ed (13-7-2022 om 14:47)
Dus i.p.v. de bestuurder die 5 km. te hard rijdt laseren misschien maar eens veel vaker alcohol- en drugscontroles uitvoeren? Zou een stuk zinvoller zijn.
Anon (13-7-2022 om 12:35)
@ongeloof, ja die moest zn vrienden even ophalen :)
Jaap (13-7-2022 om 10:21)
Het wordt de hoogste tijd dat iedereen met drank en drugs, die ongelukken veroorzaken in het verkeer, voor de rest van hun “rijke” leven hun rijbewijs, als ze dat al hebben, kwijt zijn. Het aantal ongelukken in de laatste paar dagen alleen al in Vlissingen is nog maar 1 voorbeeld wat weer eens laat zien hoeveel tuig zich in deze stad bevind.
ongeloof (13-7-2022 om 10:08)
Hahaha wauuuw Vlissingen, wauuw! En die spookrijder leek me ook niet helemaal nuchter.
Cookie-instellingen beheren