Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 17 km

Nieuwe tips rondom moord in Vlissingen

Toegevoegd: 13-07-2022, 17.40 uur
De politie kreeg afgelopen dagen nieuwe tips binnen over de moord van vorig jaar.
De politie kreeg afgelopen dagen nieuwe tips binnen over de moord van vorig jaar.
© Foto: Remi Mesu
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - De politie deelde gisteren beelden van twee fietsers die mogelijk betrokken waren bij de moord die vorig jaar september in de Adriaen van de Vennestraat plaatsvond. Hierop zijn nieuwe tips binnengekomen.


De tips sloten aan op de onderzoeksresultaten die de recherche al in handen had. Het onderzoek wordt door de politie voortgezet. Morgen zal de politie nieuwe beelden rondom deze naar buiten brengen.

Het slachtoffer werd op 17 september 2021 omstreeks 03.50 uur doodgeschoten in een brandgang aan de Adriaen van der Vennestraat in Vlissingen. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nina (13-7-2022 om 22:13)
@Saartje ik had het zelfde, even dacht ik zelfs dat de eerste fiets een rolstoel was echt niet te doen. @Joris idd geen enkele rechter zal dit gebruiken bij een veroordeling het kan van alles zijn dat daar voorbij komt ik las ergens dat een van de fietsen een Sparta moet zijn, hoe is dat te zien dan?
Joris (13-7-2022 om 20:01)
@Nina: Inderdaad, in een flits zie je 2 fietsers voorbij schieten. Geen rechter die op basis van die beelden een veroordeling kan uitspreken. En wat het meeste steekt: Met een nieuwe telescoop in de ruimte worden opnames gemaakt die kraakhelder zijn van sterren op vele lichtjaren afstand maar van de CCTV-camera's die mensen rond hun huis hebben zijn criminelen op een paar meter afstand een wazige vlek.
Saartje (13-7-2022 om 19:52)
@Nina, nou dat vond ik dus ook nadat ik de beelden had gezien. Zelfs dat het twee fietsers waren kon ik er nauwelijks uit halen
Nina (13-7-2022 om 18:42)
Heel knap als iemand uit die beelden iets kon opmaken want het zijn zeer slechte beelden.
Cookie-instellingen beheren