Weerbericht:
Perioden met zon en tot vrijdagavond meest droog
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 5 km

Gewonde bij aanrijding op kruising Middelburg

Toegevoegd: 14-07-2022, 17.33 uur
De auto's botsten op de kruising Het Groene Woud - Koestraat.
De auto's botsten op de kruising Het Groene Woud - Koestraat.
© Foto: Remi Mesu
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een aanrijding op een kruising in het centrum van Middelburg is vanmiddag iemand gewond geraakt. De twee betrokken auto's raakten beschadigd.


De voertuigen kwamen rond 16.20 uur met elkaar in botsing op de kruising van Het Groene Woud en de Koestraat, vlakbij het winkelcentrum Tref aan de Pottenbakkerssingel. Een ambulanceteam werd opgeroepen om de betrokkenen te onderzoeken. Eén persoon werd ter plekke behandeld.

De beide auto's liepen de nodige schade op aan de voorzijde. Bergingsbedrijf Kuzee is opgeroepen om de voertuigen te takelen. Vanwege het ongeluk was enige tijd één rijstrook afgesloten en verkeer kon niet vanaf de Koestraat richting de Looierssingel rijden. De politie leidde het verkeer langs de ongevalslocatie.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren