Weerbericht:
Bewolkt, in het noorden wat regen. Morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie toont nieuwe beelden in moordzaak Vlissingen

Toegevoegd: 14-07-2022, 18.29 uur - Update: 14-07-2022, 19.32 uur
Nieuwe beelden van de twee al eerder gezochte fietsers.
Nieuwe beelden van de twee al eerder gezochte fietsers.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In het kader van het onderzoek naar de moord op Roshentlie Rosaria afgelopen najaar in Vlissingen heeft de politie nieuwe beelden getoond van de fietsers die mogelijk betrokken waren bij de dood van de man. De scooterrijders waar de politie naar op zoek was, zijn inmiddels achterhaald.


Het uit Barendrecht afkomstige slachtoffer werd op vrijdag 17 september omstreeks 03.50 uur doodgeschoten in een brandgang aan de Adriaen van der Vennestraat in Vlissingen. In mei werd al een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip in de zaak. Tot nu toe is die echter niet binnengekomen bij de politie. Er is echter nog hoop want de politie kon deze week beelden delen van twee fietsers die mogelijk betrokken waren bij de dood van Rosaria. De beeldkwaliteit was slecht maar inmiddels zijn ook aanvullende beelden opgedoken en gepubliceerd.

De fietsers werden gezien toen ze kort na het misdrijf wegreden vanuit de richting van de Adriaen van der Vennestraat. Op het nieuwe beeldmateriaal zijn waarschijnlijk dezelfde fietsers te zien. Om 01.36 uur als de over de Rubenslaan rijden en om 03.25 uur als de twee terugrijden in de richting van de Langeleenweg. Rond 03.42 uur worden de fietsers voor het laatst gezien als zij fietsen over de Schuitvaartstraat in de richting van de plek waar Rosaria werd doodgeschoten.

Naast de fietsers was de politie vandaag ook op zoek naar twee scooterrijders maar hun identiteit is inmiddels achterhaald, zo heeft de politiewoordvoerder vanavond bevestigd. De twee werden volgens de politie aangemerkt als belangrijke getuigen omdat ze op donderdagavond 16 september, de dag voor de moord, kort na elkaar op beeld werden vastgelegd in de omgeving van de locatie van het latere misdrijf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Achiel van 't Hof (14-7-2022 om 18:49)
Lekker nuttig zulke beelden, zie alleen een zwarte vlek, ach ja we weten weer genoeg.
Cookie-instellingen beheren