Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Dinsdag talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
55 files van totaal 227 km

Persoon overleden bij ongeval in Overslag

Toegevoegd: 15-07-2022, 02.21 uur - Update: 15-07-2022, 02.43 uur
Door: Remi Mesu

OVERSLAG - Een automobilist is in de nacht van donderdag op vrijdag overleden bij een ongeluk in Overslag. De auto vloog na het ongeval in de brand, de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.


Het ongeluk gebeurde vrijdagmorgen rond 01.00 uur op de Provinciale weg bij Overslag. Een personenauto was betrokken bij het ongeval. Zowel brandweer, politie als de ambulancedienst kwamen ter plaatse om hulp te bieden. 

De inzet van de hulpverleners bleek tevergeefs te zijn; de politie liet via Twitter weten dat agenten in het voertuig een overleden persoon aangetroffen. Forensische Opsporing Verkeer (FO Verkeer) is onderweg naar de plaats van het ongeluk om  onderzoek te doen naar de toedracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (18-7-2022 om 15:13)
sja ik heb ook een keer vastgezeten in een auto na een ongeluk, rook toen alleen maar benzine en hoopte vurig (haha) dat het geen vlam zou vatten... na een tijdje kon ik er toch uitkomen pure adrenaline van de angst heb ik me kunnen bevrijden, de persoon hier had dus ff wat minder geluk... sterkte allemaal en ja ik reed waarschijnlijk ook te hard voor daar toen de situatie...
Erik (18-7-2022 om 08:31)
Ik sluit mij helemaal aan bij meneer Dick...in veel sectoren is er personeelstekort...bij de Verkeers Ongevallen Analyse afdeling niet hoor, hier zijn genoeg mensen die zo kunnen solliciteren. Aan de hand van 20 foto's kunnen ze al concluderen dat de snelheid de oorzaak is van dit noodlottige ongeval, knap hoor! Volgens mij kan ik aan de laatste foto zien, dat het slachtoffer aan 't bellen was...pfff. Sterkte voor de nabestaanden en hulpverleners.
Dick Timmerman (17-7-2022 om 15:42)
Wat een voor ingenomen reacties weer. Aan iedereen die elijk "snelheid" erbij pakt, ooit eens aan gedacht dat iemand "onwel" kan worden? Dat iemand misschien wel vermoeid (ja, ik weet het, niet doen) in de auto stapt en in slaap valt? En wat is "te hard"? Is dat i.d.d. harder dan de limiet van 60? Of is dat te hard voor de geldende condities. Ik kom hier niet vandaan maar op de foto's kan ik al zien dat die bocht daar met 100 ook veilig genomen kan worden. En de schade aan de auto is niet zodanig dat ik denk dat ie harder al 100 heeft gereden. Ja, hij is in brand gevlogen, kan al door een accu komen. Hou je oordeel voor je.
fietser (16-7-2022 om 10:08)
Is niet 'in" Overslag dat ligt er nog een heel eind vandaan. Prov. weg tussen Axel en Rode Sluis (grens B)
nn (15-7-2022 om 23:15)
Zal vast te hard hebben gereden, sterkte voor de familie en de hulpverlening
Lyla (15-7-2022 om 22:19)
Je zal er maar net fietsen he ongelooflijk er staat niet voor niks een maximale snelheid van 60! Sterkte voor nabestaanden
Cookie-instellingen beheren