Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Twee jaar geëist vanwege steekpartij Goes

Toegevoegd: 15-07-2022, 15.58 uur
De plaats delict afgelopen zomer in Goes.
De plaats delict afgelopen zomer in Goes.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het Openbaar Ministerie (OM) in Middelburg heeft vrijdag tegen de 40-jarige D. J. uit Goes een gevangenisstraf van twee jaar geëist vanwege een steekpartij vorige zomer in Goes.


Op de bewuste 11 juni 2021 verkeerde J. onder invloed en tegen middernacht begon een medebewoonster op de deur van zijn onderkomen op de hoek van de Pyntorenstraat en de parkeerplaats aan de Oostwal te bonken. J. lag toen al in bed. Hij deed uiteindelijk open en binnen een mum van tijd stoven twee mannen de kamer binnen die hem met een mes te lijf zouden zijn gegaan. Hoe het was gebeurd wist J. niet meer maar de twee mannen werden binnen luttele seconden met het mes in nek, hals en gezicht gestoken. De twee moesten vervolgens in het ziekenhuis worden behandeld.

Eerder dit jaar werd J. voor onder meer winkeldiefstallen al veroordeeld tot de zogeheten ISD -maatregel: een verblijf van twee jaar in een instelling voor veelplegers. Of hij die maatregel ook inderdaad zal ondergaan is nog maar de vraag want J. loopt de kans het land te worden uitgezet.

Uitspraak over twee weken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren