Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
80 files van totaal 332 km

Gewonde bij schietpartij centrum Vlissingen

Toegevoegd: 15-07-2022, 16.03 uur - Update: 16-07-2022, 10.51 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In het centrum van Vlissingen is vanmiddag iemand gewond geraakt bij een schietpartij. Dat heeft de politie gemeld. De verdachte(n) is/zijn nog voortvluchtig.


Het schietincident vond volgens de politie rond 15.05 uur plaats bij de Vrijgang - Vlamingstraat, vlakbij de kermis. Eén persoon raakte gewond. Voor het slachtoffer werd een ambulanceteam opgeroepen. Dit heeft de gewonde naar het ziekenhuis gebracht. Hoe erg het slachtoffer er precies aan toe is, is nog niet helemaal duidelijk maar de persoon zou niet in levensgevaar zijn en was volgens de politie nog wel aanspreekbaar.

Een jonge man in een rode broek en wit shirt vluchtte volgens de politie samen met nog twee personen weg nadat het incident had plaatsgevonden. De politie is nu naar hen op zoek. Mensen die de verdachte(n) zien, worden gevraagd om direct het alarmnummer 112 te bellen en zelf geen actie te ondernemen.

De plaats delict is door de politie afgezet met linten. De aanwezige agenten hebben kogelwerende vesten aan.

 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ditjes (17-7-2022 om 07:18)
@Axel & Jan Helemaal mee eens!!!!
jan uit Vlissingen (16-7-2022 om 13:16)
@Jaap kunt misschien heel even duidelijk uitleggen wat de, in uw ogen, parels in het gemeentebestuur hier aan kunnen doen? Ik kan mij herinneren uit mijn dagen die ik op school sleet dat wetten en de uitvoering hiervan de verantwoording is van de mensen die normaal gesproken een keer in de vierjaar gekozen worden om in de tweede kamer in Den Haag plaats te nemen. En u weet toch ook dat er een afspraak is tussen de gemeentes in Zeeland dat de (a)sociale gevallen uit deze gemeentes in Vlissingen gehuisvest worden om de andere gemeentes hiervan te vrijwaren.
Axel (16-7-2022 om 10:13)
Wat is belangrijk stad, huidskleur of nog wat van die kenmerken de schuld geven? Is de essentie niet blijf van elkaars leven af! Sla elkaar eens goed met de vuist of praat het uit maar laat elkaar leven. Ja slachtoffer leeft nog maar met een pistool heb je toch de optie iemand te doden. Wanneer stopt dit toch eens!
Jaap (15-7-2022 om 19:19)
En jawel hoor, daar gaan we weer, het zoveelste portie ellende, twee keer raden waar zich dit nu weer heeft afgespeeld, jawel, wederom het heerlijke Vlissingen. En de parels in het gemeentebestuur??? Die hullen zich zoals gebruikelijk in stilzwijgen. Is het lamlendigheid, gemakzucht of angst. Wie het weet mag het zeggen.
Mijn mening (15-7-2022 om 19:05)
Lekker duidelijke omschrijving van de daders, huidskleur is niet onbelangrijk lijkt mij. Ik heb er geen moeite mee dat dit uitschot elkaar afschiet, opgeruimd staat tenslotte netjes en kost niet veel voor de samenleving. Nooit gedaan maar ik stem straks op iemand met het gedachtegoed van pim fortuin. Verder is Vlissingen de afvoerput van zeeland vol met mensen die te lui zijn om normaal te werken en zich langs alle kanten benadeeld voelen maar de schuld niet bij hunzelf zoeken. Kotsmisselijk wordt ik ervan..
Vlissinger (15-7-2022 om 18:09)
Tja wat moet je ervan zeggen.... zielig hoor om iemand neer te schieten zal wel een crimineeltje zijn wil nog wat zeggen maar kan beter mijn mond houden....pffff
Cookie-instellingen beheren