Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Dinsdag talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 40 km

Identiteit slachtoffer ongeluk nog niet bekend

Toegevoegd: 15-07-2022, 17.09 uur
De politie weet nog altijd niet wie het slachtoffer is.
De politie weet nog altijd niet wie het slachtoffer is.
© Foto: Remi Mesu
Door: Roland de Jong

OVERSLAG - Het is nog altijd niet duidelijk wie de persoon is die vanochtend om het leven kwam bij een auto-ongeval in het Zeeuws-Vlaamse Overslag. Dat heeft de politie desgevraagd laten weten.


Rond 01.00 uur kwam bij de hulpdiensten de melding binnen dat op de Provinciale weg een auto tegen een boom was gereden. De auto was door de botsing in brand gevlogen. Toen de hulpdiensten ter plekke kwamen, bleek dat de persoon niet op tijd uit het voertuig had kunnen komen en dat deze ter plekke was overleden.

Medewerkers van de afdeling verkeer van de Forensische Opsporing kwamen ter plaatse om onderzoek te doen naar de toedracht van het noodlottige ongeval. Volgens de politie loopt dit onderzoek nog en is ook nog altijd niet duidelijk wie de omgekomen persoon is. Mogelijk komt hierover pas morgen duidelijkheid, aldus een politiewoordvoerder vanmiddag.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Grote Smurf (16-7-2022 om 10:54)
Misschien kan het helpen als men het type auto doorgeeft? Het lijkt op een Volvo maar voor mij is het wrak totaal onherkenbaar. Wie weet kan iemand aan de hand van het type auto zeggen wie dit is?
Rineke (15-7-2022 om 22:24)
Wat afschuwelijk. Wordt (nog) niet gemist. Sterkte voor FO om zijn identiteit te achterhalen.
Cookie-instellingen beheren