Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser aangereden door politieauto, FO Verkeer onderzoekt toedracht

Toegevoegd: 15-07-2022, 18.33 uur - Update: 15-07-2022, 19.46 uur
Door: Remi Mesu

GOES - Een fietser is vrijdagmiddag in Goes gewond geraakt na een botsing met een politieauto. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.


Het ongeluk gebeurde rond 15.20 uur op de Wulfaertstraat in Goes. Ter hoogte van het gebouw van zorgverzekeraar CZ botste een politieauto, die volgens de politie sirene en zwaailichten voerde, tegen een fietser. Zowel politie als de ambulancedienst kwamen ter plaatse om hulp te bieden.

Uiteindelijk werd de fietser zonder spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Omdat FO Verkeer onderzoek doet naar de toedracht van het ongeluk, is de Wulfaertstraat tijdelijk afgesloten tussen het tankstation en het treinstation. Volgens de politie is het Openbaar Ministerie op de hoogte gesteld in verband met de objectiviteit van de organisatie. Wanneer de weg weer wordt vrijgegeven is nog niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
motorob (16-7-2022 om 11:20)
Ik had enkele weken geleden ook een bijna aanvaring met een politieauto, ik reed door groen en toen kwam er vanuit het niets een politieauto aangescheurd, had wel zwaailichten aan maar geen sirene, hadden ze dat wel gedaan dan had ik ze aan horen komen, door gas bij te geven kon ik een ongeval voorkomen.
benernie (16-7-2022 om 11:16)
Eens met Nien, fietsers steken daar inderdaad vaak als wilde zwijntjes over zonder te kijken! En zo te lezen weet Lyla alweer hoe er gereden is door de politie en of ze een melding kregen ja of nee.. P.S als de politie met blauw aan rijdt en sirenes zorg maar gerust dat je aan de kant gaat want dit is een voorrangsvoertuig, en mogen dan 40 km/h harder.. En trouwens stel dat jij je vader neer ziet gaan en gereanimeerd moet worden wil je dan niet dat ze opschieten? manmanman sommige hebben werkelijk geen idee eh!! Zo te zien gaat de politie er professioneel mee om want de auto wordt meegenomen voor onderzoek. I rest my case, ongeluk zit in een klein hoekje, ik hoop dat het slachtoffer goed hersteld!
fietser (16-7-2022 om 10:10)
Als ze op een oproep reageren en dan geen aandacht meer hebben voor de weg, zijn ze ook bij de politie niet goed bezig. Zijn toch met 2 in de auto of was de bestuurder alleen. Hoop voor de vrouw dat het letsel meevalt. Beterschap!!!
Nien (16-7-2022 om 10:08)
Fijn dat sommige het al weten hoe het precies is gegaan. Ik weet niet hoe het is gegaan. Maar de fietsers daar steken soms ook wel over zonder te kijken. Of proberen er nog snel voor te glippen terwijl je 50 rijd. Regelmatig daar hard op de rem moeten trappen. En ja de politie moet natuurlijk ook gewoon aan de snelheid houden.
Lyla (15-7-2022 om 22:13)
Ja sirene of niet je hoeft niet als een gek te rijden ! Er zijn nog meer mensen in het verkeer. Een auto moet altijd opletten ookal is er extreem haast bij.
Ja-Ja (15-7-2022 om 19:35)
Ik weet al de uitslag van het onderzoek. U ook?
Cookie-instellingen beheren