Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in schouw van woning Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 16-07-2022, 09.38 uur
Brand in schouw van woning Burgh-Haamstede
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

BURGH-HAAMSTEDE -  Bij een woning aan de Dreef in Burgh-Haamstede heeft enige tijd een brand gewoed in de schouw. De bluswerkzaamheden vergden enige moeite.


De brand werd omstreeks 17.00 uur opgemerkt en gemeld bij de alarmcentrale. De centralist stuurde de brandweerlieden van brandweerpost Burgh-Haamstede ter plaatse. Ter plaatse aangekomen, bleek dat de brand woedde in de spouw van de woning. Omdat de spouw lastig te bereiken was en de brandweerlieden veel sloopwerk wilden voorkomen werd ook de Cobra vanuit Sluiskil opgeroepen.

Deze kon halverwege de rit retour naar de kazerne omdat de brandweerlieden van Burgh-Haamstede de brand onder controle hadden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kweetniet (16-7-2022 om 11:24)
Het is ook echt weer om de kachel / openhaard eens lekker op te stoken
Cookie-instellingen beheren