Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 211 km

Aanleiding schietpartij Vlissingen mogelijk een ruzie

Toegevoegd: 16-07-2022, 10.54 uur
Het slachtoffer vluchtte weg toen hij zag dat er een vuurwapen in het spel was.
Het slachtoffer vluchtte weg toen hij zag dat er een vuurwapen in het spel was.
© Foto: Remi Mesu
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Een tiener is vrijdagmiddag ter hoogte van de Vrijgang in Vlissingen  beschoten. Hij raakte gewond aan zijn been en moest in het ziekenhuis worden behandeld. De politie is een onderzoek gestart en zoekt de dader.


De jongen liep rond 15.00 uur met een vriend richting de kermis aan de Jan Weugkade. Met een groep jongeren gingen zij vervolgens weg, nadat er mogelijk een ruzie zou hebben plaatsgevonden. Op de Vrijgang kwam de tiener oog in oog te staan met drie jongens. Een van hen had een vuurwapen in zijn hand. De jongen probeerde weg te rennen, maar werd tijdens deze vluchtpoging beschoten. Hij werd geraakt in zijn been. Ondanks de pijn, wist het slachtoffer even verderop hulp in te schakelen. De gealarmeerde politie deed direct onderzoek, maar de schutter bleek gevlucht. Het slachtoffer is behandeld in het ziekenhuis en deed aangifte. Waarom er op de tiener werd geschoten is niet bekend, hier doet de politie onderzoek naar.

De politie is op zoek naar mensen die meer over dit incident weten. Met tips kan er gebeld worden met het nummer 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Belt u liever anoniem, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem (0800–7000).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nasa (16-7-2022 om 21:22)
Het is toch niet normaal dat je door een ruzietje neergeschoten wordt. Er lopen veel van dat tuig rond, en aan een pistool is ook gemakkelijk te verkrijgen. Waarden en normen ken de jeugd niet meer,aso gedrag meer zie je niet , stoer doen. Ze krijgen ook geen straf , jeugd detentie. Strafmaat moet eens aangepast worden, en leeftijd verlagen , het wordt alleen maar erger.
een inwoner (16-7-2022 om 14:38)
Echt bizar dat er jongeren met pistool in zn zak loopt .Waar moet dit heen????
Mijn mening (16-7-2022 om 13:37)
Die er meer van weten zal je niet horen omdat dit waarschijnlijk om hetzelfde aso volk gaat. Op naar de volgende schiet of steek party.
Cookie-instellingen beheren