Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 225 km

Wielrenner en E-biker in botsing met elkaar bij Arnemuiden

Toegevoegd: 16-07-2022, 15.25 uur
De E-biker raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.
De E-biker raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

ARNEMUIDEN - Een fietser is gewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een wielrenner op de N665 bij Arnemuiden. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 15.00 uur op het fietspad langs de Langeweg (N665). Toen de toegesnelde politieagenten ter plaatse kwamen, troffen zij twee fietsers aan. Een wielrenner en een E-biker. Zij waren door onbekende oorzaak met elkaar in botsing gekomen. Hierbij kwamen zij beiden ten val. De E-biker raakte bij zijn val gewond. De opgeroepen ambulancemedewerkers hebben de beide partijen medisch onderzocht. De wielrenner bleek niet gewond te zijn en kon zijn weg vervolgen.

De E-biker daarentegen was wel gewond en moest ter controle mee naar het ziekenhuis. De politie heeft zijn fiets meegenomen. 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (17-7-2022 om 11:35)
Mountainbikers, wielrenners, e-bikers, het zijn de “parels” in het fietsverkeer van tegenwoordig. Je mag blij zijn als je een fietstocht wil maken dat je heelhuids thuiskomt.
Cookie-instellingen beheren