Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Hond bevrijd uit auto in Middelburg

Toegevoegd: 16-07-2022, 20.33 uur
Hond bevrijd uit auto in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - De politie heeft vanmiddag een hond bevrijdt uit een auto die geparkeerd stond aan de Balans in Middelburg. De hond was versuft.


De auto stond in de brandende zon aan de Balans geparkeerd met een raam dat net een klein beetje open stond. De auto stond hier al anderhalf uur. Doordat de eigenaar het raam net niet helemaal had dichtgedaan kon de politie de deur openen en het dier uit de auto redden. De hond was flink versuft. 

De politie wijst erop dat als de hond in een auto wordt achtergelaten met het warme weer, dat dan de kans bestaat dat zij de ruiten van de auto doorslaan. Een hond in een auto opsluiten met warmte is dierenmishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (17-7-2022 om 11:08)
De ruit gaat er uit! Dom volk bah bah
Johanna Stoutjesdijk (17-7-2022 om 10:00)
bedankt dat dier is verlost van de hitte in de auto ,hoop dat de eigennaar er van heeft geleerd .
bram (17-7-2022 om 01:22)
Ano, dank je wel. Prima actie !!
bram (17-7-2022 om 00:20)
Fantastisch dat de hond is gered van een kwellende dood. Maar goed dat er door derden goed is opgelet en de politie de deur kon openen. Van mij mogen alsnog de ramen worden ingeslagen hoor. Gewoon even een klein aanduidinkje voor de chauffeur / inzittenden van de auto, welke dierenmishandeling zij hebben uitgevoerd !!
Ano (16-7-2022 om 22:50)
Zelf bel ik eerst naar de politie, en vermeld ik de situatie van de hond. Daarna filmen en gaat de ruit er uit. Mensen moeten eens gaan beseffen hoe warm het in een auto wordt. Dit jaar al 3 ruiten eruit gehaald.
Popeye (16-7-2022 om 22:22)
Wat is er toch mis in onze koppen dat we zelfs de ernstigst misdragende kinderen per definitie als onschuldig dienen te betitelen waar de werkelijk onschuldigen, dieren, t nogal ns mogen bezuren? Wie dit overdreven vindt zou ns met dierenredders mee moeten lopen.
Cookie-instellingen beheren