Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Morgen talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 22 km

Zoekactie naar vermist kind (4) op strand Cadzand-Bad

Toegevoegd: 16-07-2022, 20.37 uur
Zoekactie naar vermist kind (4) op strand Cadzand-Bad
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

CADZAND-BAD - De hulpdiensten hebben vanavond enige tijd gezocht naar een Duits kindje van 4 jaar dat vermist was op het strand van Cadzand-Bad.


Het jongetje werd sinds 19.55 uur vermist. Onder andere zochten de Reddingsboten van de KNRM de Zeemanshoop en de Leng op het water van de Westerschelde. Ook werd er door de strandwacht op het strand gezocht. Vanwege de vermissing werd er door de politie ook een burgernetactie opgezet. 

Omstreeks 20.30 uur werd via Burgernet gedeeld dat het 4-jarige jongetje in een goede gezondheid was aangetroffen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
.... (18-7-2022 om 07:31)
Het gebeurt echt deze zomer nog wel hoor @Bram, dat een kind wel verdrinkt. Ze denken allemaal dat we een stom meertje hebben hier! En @Johan, een kind hebben deze tijd is niet zomaar kattenpis hoor.... ze moeten de belangrijke keuze elke minuut van de dag maken die ouders... telefoon vs kind! Allemaal met die bek op die telefoon, lekker een dagje weg met de kids, das lekker genieten hoor. Overigens is in een pretpark of drukke stad een leuk gevlochten touwtje pols aan pols helemaal niet slecht. Je hebt zelfs tuigjes.
Johan (17-7-2022 om 10:58)
@Bram: Vind je het geen goed idee om kleuters aan te lijnen? Dat is op een druk strand of in een drukke stad erg veilig.....
Drica (17-7-2022 om 10:05)
Ooit liep ik op het strand en zag een ventje van ongeveer een jaar of 5 een heel diepe kuil graven(uitgraven). Ik vroeg hem waar hij mee bezig was en wat hij zo diep zocht. Hij keek mij guitig aan en zei BIETE(?) Ik schudde mijn hoofd en liep door. Er waren ook geen volwassenen te bekennen.
bram (17-7-2022 om 00:13)
Gelukkig gevonden. Toch maar even een pittig gesprek voeren met de begeleiders (ouders / oppas) die op het kind moeten passen. In de huidige drukte op de stranden mag je je kind niet kwijtraken. Dat is dan gewoon jouw eigen schuld. Had je maar op moeten letten !! Wel eens bij stilgestaan dat, als het niet goed was afgelopen........? Denk daar in het vervolg maar aan.
Cookie-instellingen beheren