Weerbericht:
Buien, in het zuidwesten veel regen. In het noordoosten vannacht mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden bij het maken van noodstoppen

Toegevoegd: 17-07-2022, 09.36 uur - Update: 17-07-2022, 18.55 uur
Twee gewonden bij het maken van noodstoppen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

OOSTERLAND/SINT JANSTEEN -  Gisteren en vandaag zijn er twee personen gewond geraakt bij het maken van een noodstop. Dat gebeurde gisteren op de Rijksweg bij Oosterland en vanmorgen op de Wilhelminastraat in Sint Jansteen.


De politie werd gisteren omstreeks 17.15 uur met spoed naar de Rijksweg ter hoogte van het Tango-tankstation gestuurd. Hier was een bestuurder van een bromfiets de macht het stuur verloren en gevallen. Het slachtoffer moest een noodstop maken. Hij werd onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Vanmorgen, omstreeks 04.30 uur, vond een eenzelfde soort ongeval plaats op de Wilhelminastraat in Sint Jansteen. Omdat het slachtoffer flink letsel zou hebben werd ook het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam opgeroepen. Dit kon echter ter hoogte van Oude-Tonge retour naar de standplaats. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Mogelijk schrok hij van iets tijdens het rijden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren