Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 219 km

Persoon gewond bij val van paard Vrouwenpolder

Toegevoegd: 17-07-2022, 09.44 uur - Update: 17-07-2022, 18.49 uur
Persoon gewond bij val van paard Vrouwenpolder
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VROUWENPOLDER - Op het strand bij Vrouwenpolder is gisterenavond een persoon gewond geraakt bij een val van een paard.


De hulpdiensten werden omstreeks 21.35 uur opgeroepen om het slachtoffer te helpen op het strand ter hoogte van het strandpaviljoen De Dam. Omdat het slachtoffer op het strand lag, werd ook de strandjeep van de brandweer van Burgh-Haamstede ter plaatse gestuurd. 

Deze heeft het slachtoffer, na controle door het ambulancepersoneel, over het strand vervoerd naar een ambulance.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iris (18-7-2022 om 18:56)
Ik snap het ook niet, honden lopen los op stranden, waar ze aangelijnd moeten zijn. Honden lopen los in het bos, waar ze aangelijnd moeten zijn. Honden vreten vlees en ander troep, wat niet opgeruimd wordt na ontlasten. Nee joh ik snap het ook niet.
Ik (18-7-2022 om 09:51)
Dit snap ik dus niet. Honden mogen nergenst op de stranden komen,maar paarden wel. Ten eerste moet je,je hond nu niet aan doen omdat het veel te warm is aan de poten. Maar het principe als je zou kijken naar het verschil van de ontlasting van beide. De ruiters ruimen dat niet op, en als ze net een wormenkuur gehad hebben is het nog gevaarlijk ook.
Cookie-instellingen beheren