Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
71 files van totaal 298 km

Slachtoffer ongeluk Overslag is vermoedelijk inwoner van Axel

Toegevoegd: 18-07-2022, 12.34 uur
De politie doet onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer.
De politie doet onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

OVERSLAG - De politie gaat er vanuit dat de bestuurder die op 15 juli bij Overslag overleed na een eenzijdig ongeluk een inwoner uit Axel is. Aanvullend DNA-onderzoek is echter wel nodig om de identiteit definitief vast te stellen.


De politie laat via Twitter weten dat zij vermoeden dat het slachtoffer van het eenzijdig ongeval, met dodelijke afloop, een inwoner van Axel is. De bestuurder van de auto botste vrijdag 15 juli bij Overslag eenzijdig tegen een boom. De auto vatte daarbij vlam.

De bestuurder overleefde het ongeluk niet en werd door agenten dood aangetroffen in het voertuig. De politie deed lange tijd onderzoek naar de toedracht van het ongeluk en de identiteit van het slachtoffer. Nu vermoeden de agenten dat de bestuurder een inwoner van Axel is. Echter is dat nog niet definitief vastgesteld, de politie laat weten dat een aanvullend DNA-onderzoek nodig is om de identiteit van het slachtoffer vast te stellen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
p (18-7-2022 om 17:10)
Wel raar dat er dan op zondag iemand die plaats bezocht, als je dan niet zeker weet wie het is??
mar (18-7-2022 om 14:24)
als men een dna-bank had zou dat niet zo moeilijk zijn om uit te vissen wie het slachtoffer is en familie op te sporen. Maar ja de wet op de Privacy hé. Iemand moet hem toch missen of het model van de auto enige richting uitwijzen.
Cookie-instellingen beheren