Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand perceel met tarwe IJzendijke

Toegevoegd: 18-07-2022, 16.43 uur
Door: Roland de Jong

IJZENDIJKE - In IJzendijke heeft maandagmiddag brand gewoed in een perceel met tarwe. De brandweer schaalde op naar middelbrand en ging met meerdere voertuigen ter plaatse.


Rond 16.00 uur werd ontdekt dat brand woedde bij de Schorredijk. Ter plekke bleek een stuk tarwe over een lengte van zo'n 100 meter in brand te staan. De aanwezige machines konden door de brand niet meer van het landbouwperceel af. De alarmcentrale stuurde hierop meerdere blusvoertuigen ter plekke.

De brandweer kon rond 16.30 uur het sein 'brand meester' geven. Op dat moment waren twee blusvoertuigen en een waterwagen ter plekke en moest een aantal kleinere brandplekken nog worden afgeblust, zo liet de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) weten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (19-7-2022 om 08:09)
Vers gebakken brood, direct van het land,,,
Cookie-instellingen beheren