Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Agenten worstelen met naakte schennispleger

Toegevoegd: 18-07-2022, 16.55 uur
Agenten worstelen met naakte schennispleger
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Politieagenten zijn vanmiddag in Ritthem in een worsteling verzeild geraakt met een naakte man. Dat gebeurde na een melding van schennispleging en bedreiging.


Het voorval speelde zich af op het naturistenstrand bij Ritthem. Naaktrecreatie is daar toegestaan maar volgens de politie bestond de schennis logischerwijs dan ook niet enkel uit naaktlopen. De persoon in kwestie bleek volgens de agenten "zeer dronken en agressief".

De man werd werd na de wosteling in bedwang gehouden totdat hij veilig kon worden meegenomen. Hij zal op een later moment worden verhoord, volgens de politie als de man zijn roes heeft uitgeslapen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MJ (19-7-2022 om 21:31)
Het verhaal is niet helemaal juist. Een zeer dronken man in kleding g viel diverse mensen lastig op het strand. Toen deze man agressief werd, hebben vele strandgangers geholpen om deze man in bedwang te houden totdat de politie kwam. Echt keurig hoe de mensen tolerant, maar ook behulpzaam zijn naar anderen, als iemand in de problemen zit.
M.meijers (19-7-2022 om 17:07)
Nooit geweten dat bij Ritthem officieel een naaktstrand is volgens mij wordt het gedogen de naaktlopers maken dit ervan wandel daar elke dag al 55 jaar lang met mijn hond en het wordt daar steeds erger dat jullie het weten
Jaap (19-7-2022 om 10:53)
@Sjaak: het enige wat hier echt ziekelijk is zijn figuren die naakt lopen, wat gewoon schennispleging is en heb je toch echt een afwijking. Het gebruik van het woord “verpreutsing slaat ook nergens op. Onbegrijpelijk dat dit gedrag getolereerd wordt op een niet officieel naaktstrand, aan de andere kant weer wel te begrijpen, want het valt onder de gemeente Vlissingen, niet bepaald uitblinkend in handhaving van allerlei misstanden.
Sjaak (19-7-2022 om 08:48)
Normaal gesproken het meest tolerante strandje van Zeeland. Alles ligt door elkaar, niemand bemoeid zich met de anderen. Zeer gemoedelijke sfeer. Hopelijk houden we dat zo. Het zou zonde zijn dat één of twee gekken het verzieken voor de rest. En dan de tekst "bestond de schennis logischerwijs dan ook niet enkel uit naaktlopen". De ziekelijke verpreutsing ten top.
Loee (18-7-2022 om 18:43)
Slechte zaak alcohol en deze hitte
Mijn mening (18-7-2022 om 17:42)
Even met de gummieknuppel over zijn knuppeltje dan luisterd hij vanzelf
Cookie-instellingen beheren