Weerbericht:
Perioden met zon en tot vrijdagavond meest droog
Verkeersinformatie:
79 files van totaal 306 km

Wemeldinge: Man doodde vrouw en daarna zichzelf

Toegevoegd: 19-07-2022, 11.44 uur - Update: 19-07-2022, 11.54 uur
Politie bij het Herdershoefje waar het drama zich voltrok.
Politie bij het Herdershoefje waar het drama zich voltrok.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

WEMELDINGE - Het overlijden van de bewoners van een huis aan het Herdershoefje in Wemeldinge vorige week maandag blijkt een drama in de relationele sfeer te zijn geweest. De vrouw is door de man om het leven gebracht, zo valt op te maken uit een statement dat de politie zojuist naar buiten heeft gebracht.


Agenten gingen vorige week maandag omstreeks 16.30 uur naar de woning nadat zij een verontrustende melding hadden gekregen. In de woning troffen zij vervolgens de bewoners levenloos aan. Na de vondst van de lichamen van de man en de vrouw startte de recherche direct een onderzoek naar de identiteit, de doodsoorzaak en de omstandigheden rondom de overlijdens.

"Het onderzoek wijst nu uit dat het gaat om de bewoners van het pand. Het gaat om een misdrijf in de relationele sfeer waarvan de vrouw slachtoffer is geworden. Er is geen derde partij bij betrokken. Er zullen verder geen mededelingen gedaan worden over de omstandigheden", zo laat de politie zojuist weten.
 

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (19-7-2022 om 21:29)
@Niet Goed... Je hebt een slachtoffer en een moordenaar, totaal geen respect of welk klein stukje medeleven voor de man die zijn vrouw ombracht. Hoe diep je ook zit, je hebt het recht in de verste verte niet om een ander wat aan te doen. Hoe hard het ook klink, maar dan is het uithuilen en opnieuw beginnen, maar niet je frustraties uitleven wat een mensenleven kost. Op zijn minst sterkte aan de nabestaande, alleen maar slachtoffers in dit verhaal!
Niet goed (19-7-2022 om 19:10)
Nn, je doet dit natuurlijk niet zomaar
Grote Smurf (19-7-2022 om 19:07)
Verschrikkelijk voor de nabestaanden. Vaak ligt er een misbruikende factor in dit soort relaties waarbij 1 partner de ander mentaal -en of wel fysiek misbruikt. Vaak durft het slachtoffer hier dan niet zo goed met anderen over te praten omdat ze zodanig zijn gemanipuleerd dat ze er soms in geloven dat ze zelf schuldig zijn aan al die conflicten binnen de relatie. Vaak komen dit soort moorden voor als het slachtoffer erachter komt met wat voor partner zij/hij van doen heeft en besluit de relatie te verbreken. Dan verliest de narcist de controle en macht over zijn/haar partner. Dit kan voor ruzies zorgen en dan kan een narcist heel gevaarlijk worden want die duld geen tegenstand. Zo zijn door wraak al heel wat gezinnen dood teruggevonden.
bert kaiser (19-7-2022 om 12:52)
toch triest ,dat sommige mensen dit al de enigste uitweg zien , sterkte voor de familie
Nn (19-7-2022 om 12:43)
Wat is dit toch triest. Gewoon elkaar om.het leven brengen als het tussen beide niet goed gaat.Waar moet dit allemaal naar toe in deze wereld.Sterkte voor de nabestaanden.
Cookie-instellingen beheren