Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 28 km

Traumahelikopter landt bij Bruinisse voor noodsituatie

Toegevoegd: 19-07-2022, 14.41 uur
Het Mobiel Medisch Team (MMT) assisteerde bij de medische situatie.
Het Mobiel Medisch Team (MMT) assisteerde bij de medische situatie.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

BRUINISSE - Het mobiel medisch team (MMT) uit Rotterdam is dinsdag met de traumahelikopter bij Bruinisse geland om assistentie te verlenen aan de ambulancedienst. De medewerkers van de ambulance hadden eerder in Zierikzee een patiënt met spoed meegenomen na een medische noodsituatie.


De noodsituatie ontstond rond 12.50 uur in de Venkelstraat in Zierikzee. Naast de ambulancedienst werd ook de traumahelikopter opgeroepen om te assisteren bij de medische situatie. Uiteindelijk landde de helikopter op het parkeerterrein bij de Grevelingendam.

Daar stapte de arts van het MMT over naar de ambulance. Vervolgens reed de ambulancedienst met spoed naar het ziekenhuis. Later vloog de helikopter ook naar het ziekenhuis om daar het MMT-lid op te halen en een medewerker van de ambulancedienst af te zetten bij de ambulance.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren