Weerbericht:
Perioden met zon en tot vrijdagavond meest droog
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 8 km

Man uit Goes opgepakt voor verdrinking in Gent

Toegevoegd: 19-07-2022, 17.41 uur
Man uit Goes opgepakt voor verdrinking in Gent
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Een 25-jarige man uit Goes is opgepakt in verband met een verdrinking zondag tijdens de Gentse feesten in het Belgische Gent. Dat melden verschillende media.


Bij de Lousbergsekaai in Gent werd volgens het parket Oost-Vlaanderen van het Belgische Openbaar Ministerie (OM) een 53-jarige man in het water geduwd door twee andere personen. De twee gingen er vandoor en nadat getuigen de hulpdiensten hadden gebeld, haalden die het slachtoffer uit het water. Reanimatie mocht niet meer baten en de 53-jarige man overleed ter plekke. Naar aanleiding van het incident werd een onderzoek gestart om de twee gevluchte mannen te traceren.

"Zondag heeft de onderzoeksrechter op basis van de eerste vaststellingen onmiddellijk de internationale samenwerking met Nederland opgestart. Ondertussen werd er in Nederland één 25-jarige verdachte gearresteerd en verhoord in Nederland en zijn uitlevering werd gevraagd. De tweede verdachte wordt actief opgespoord", zo laat het Belgische OM vandaag weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Niet sporen (21-7-2022 om 23:00)
Zulke gastjes sporen niet, en moeten vast blijven. Met zn tweeen gooien ze 1 persoon in het water, dat getuigt al van lafheid. Ik ben dan grote kerel van 127 kg, en ik zou ze allebei tegelijk wel in het water kunnen smijten, maar zoiets doe je niet toch? Mij hadden ze ook niet gekozen hoor, want meestal kiezen zulke helden makkelijke slachtoffers. Zieke lui zijn dat, opsluiten voor het leven.
Ditjes (20-7-2022 om 07:28)
Pfffff Dan spoor je werkelijk niet!!!!!
Cookie-instellingen beheren