Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 29 km

Auto over de kop tijdens afhandeling ander ongeval

Toegevoegd: 19-07-2022, 23.11 uur - Update: 19-07-2022, 23.44 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Een auto is vanavond over de kop geslagen op de A58 bij Kapelle nadat even daarvoor iets verderop ook al een ongeluk gebeurde. Bij beide ongelukken raakte iemand gewond maar voor zover bekend liep geen van beide ernstig letsel op.


Het eerste ongeval vond rond 21.20 uur plaats. Volgens de politie was sprake van een personenauto die achterop een Belgische personenauto met aanhanger was gereden. Door de klap vloog de aanhanger, waarop twee brommers stonden, over de kop. De aanhangwagen en de brommers belandden vervolgens op de snelweg, de auto's kwamen iets verderop tot stilstand.

Eén van de betrokkenen liep letsel op. Deze man is door een rapid responder van de ambulancedienst behandeld. Tijdens deze behandeling gebeurde een tweede ongeluk. Omstreeks 22.10 uur klonk namelijk opeens een hoop lawaai. Een auto bleek van de weg te zijn geraakt en op zijn kop terecht te zijn gekomen. Agenten en marechaussees schoten direct te hulp. Ook de rapid responder ging ter plekke. De bestuurder, een man, werd door een ander ambulanceteam naar het ziekenhuis gebracht.

Op het moment dat het tweede ongeval plaatsvond, was een deel van de snelweg overigens al afgezet. Op de A58 stond onder meer een zogeheten botsabsorber. Rond 23.45 uur was de weg nog altijd deels afgesloten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan uit Vlissingen (20-7-2022 om 12:04)
@Dani, de Belgische weggebruiker is van achteren aangereden, m.a.w. deze heeft geen schuld aan het ongeluk.
Dani (20-7-2022 om 01:15)
Die Belgen rijden voor geen meter. Levensgevaarlijk! Ze moeten daar ook eens beginnen met fatsoenlijke rijlessen ipv een familielid die rijles mag geven. Wat een ellende!
Kees (19-7-2022 om 23:23)
Er word veel te hard en te dicht opelkaar bumper gereden haastig gedrag is geen winst
Cookie-instellingen beheren