Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeiljacht losgeslagen, opvarenden in paniek

Toegevoegd: 20-07-2022, 08.53 uur
Zeiljacht losgeslagen, opvarenden in paniek
© Foto: KNRM Veere
Door: Roland de Jong

VEERE - De bemanning van de KNRM-reddingboot Oranje van het station Veere is vannacht uitgevaren nadat op het Veerse Meer een zeiljacht was losgeslagen.


Over het jacht werd rond 02.30 uur alarm geslagen. Volgens de reddingmaatschappij waren de opvarenden in paniek. De reddingboot Oranje is langszij gelegd en vervolgens is een opstapper aan boord gegaan om de opvarenden te kalmeren.

Toen de watersporters weer rustig waren, is het jacht veilig naar de thuishaven in Kamperland gesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cornelis van kapelle (20-7-2022 om 17:45)
Eens met Jan uit Vlissingen en daarnaast een rekening indienen voor de verleende diensten. Er wordt wel snel om hulp geroepen door sukkelaars die niet weten dat je een anker kunt uitgooien. Medische diensten is een ander geval.
jan uit Vlissingen (20-7-2022 om 11:58)
Als je hierom al in paniek raakt en niet weet wat je moet doen dan wordt het toch tijd om aan een vaarbewijs en een zeilcursus te denken.
Cookie-instellingen beheren