Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Morgen talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 49 km

Dode man gevonden bij zoektocht naar Zeeuw

Toegevoegd: 20-07-2022, 12.48 uur
Dode man gevonden bij zoektocht naar Zeeuw
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOIJ - In de Bisonbaai, een plas nabij het Gelderse Ooij is een stoffelijk overschot gevonden. Dat gebeurde toen hier werd gezocht naar een vermiste man uit de gemeente Sluis. Of het om de Zeeuws-Vlaming gaat, is nog onduidelijk.


De vermissing van de 64-jarige inwoner van de gemeente Sluis werd gisteren rond 19.15 uur gemeld. Hierop werd een zoekactie opgestart waaraan zowel de politie als de brandweer deelnamen. Er werd onder meer een politiehelikopter ingezet maar de zoekactie bleef zonder resultaat.

Vanochtend meldde de politie-eenheid Oost-Nederland dat vandaag verder zou worden gezocht. Rond 12.15 uur is vervolgens bekendgemaakt dat tijdens de zoekactie een overleden persoon was aangetroffen. "De omgeving is afgezet en we doen onderzoek. Daaruit zal moeten blijken of het om de vermiste man gaat", zo laat een politiewoordvoerder weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren