Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Morgen talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Lichaam inderdaad van vermiste 64-jarige man

Toegevoegd: 20-07-2022, 17.47 uur
Lichaam inderdaad van vermiste 64-jarige man
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOIJ - Het lichaam dat vandaag in een plas bij het Gelderse Ooij werd gevonden tijdens een zoektocht naar een 64-jarige inwoner van de gemeente Sluis is inderdaad dat van de vermiste man. Dat heeft de politie-eenheid Oost-Nederland vanmiddag bekendgemaakt.


De man werd gisteren rond 19.15 uur als vermist gemeld. Hierop werd een zoekactie opgestart waaraan zowel de politie als de brandweer deelnamen. Er werd onder meer een politiehelikopter ingezet maar de zoekactie bleef zonder resultaat. Vanochtend werd de zoekactie hervat. Onder meer het Landelijk Team Onderwaterzoekingen (LTOZ) van de politie deed mee. Het LTOZ lokaliseerde in het water van de zogeheten Bisonbaai een vermoedelijk stoffelijk overschot waarna politieduikers een nader onderzoek instelden.

Onder water bleek zich inderdaad een lichaam te bevinden. De duikers hebben dit boven water gehaald en na onderzoek is inmiddels vastgesteld dat het gaat om het stoffelijk overschot van de vermiste Zeeuws-Vlaming. Volgens de politie is een misdrijf uitgesloten en zijn de nabestaanden van het slachtoffer geïnformeerd over het overlijden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Scheldewater (21-7-2022 om 08:59)
Hoezo de stelligheid dat een misdrijf kan worden uitgesloten? Heeft er sectie plaats gevonden op het lichaam en heeft er een toxicologisch onderzoek plaats gevonden. Zo het nu lijkt is de conclusie genomen na maar een zeer oppervlakkig onderzoek.
Cookie-instellingen beheren