Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 71 km

Personen vast in liften Oostburg en Tholen

Toegevoegd: 20-07-2022, 20.49 uur
De persoon in Oostburg werd nagekeken door de ambulancedienst.
De persoon in Oostburg werd nagekeken door de ambulancedienst.
© Foto: Brandweer Sluis
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Brandweerploegen uit Sluis en Tholen zijn vanmiddag beiden ingezet voor meldingen van liftopsluitingen. Bij éen van de liftopsluitingen werd ook een ambulanceteam ingezet.


De liftopsluiting in Tholen werd rond 12.15 uur gemeld bij een complex aan de Vliethof. Na ongeveer een half uur had de brandweer de persoon bevrijd. Naar aanleiding van het incident werd de lift tijdelijk buiten gebruik gesteld.

In Oostburg werd de brandweer rond 16.45 uur ingezet in een gebouw aan de Grote Beer. Omdat de brandweer van Oostburg nog bezig was bij de woningbrand in Schoondijke, werd deze melding afgehandeld door de brandweer van Sluis. De brandweer rukte met spoed uit en nadat de persoon was bevrijd, werd de persoon nagekeken door een ambulanceteam.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johanna Stoutjesdijk (20-7-2022 om 21:55)
dat is schrikken als je vast zit maar gelukkig is het weer goed gekomen .
Cookie-instellingen beheren